Kersen Praktijk Betuwe

Therapie

De therapie die je krijgt is integratief: De focus ligt niet enkel op veranderen/verbeteren wat je nu niet fijn vindt, maar er wordt gekeken naar jou als geheel persoon met al je keuzes die je gemaakt hebt en ervaringen die je tot nu toe hebt meegemaakt. Afhankelijk van jouw hulpvraag kan ik verschillende therapeutische methoden inzetten. Samen maken we hiervoor een plan op maat. Te denken valt aan onderdelen die vallen binnen de Cognitieve GedragsTherapie, NLP, Schematherapie, Systeemtherapie, Opstellingen, EFT, Traumatherapie of EMDR . 

GESTRUCTUREERD PROCES

Een goede opbouw, duidelijke uitleg, logische vervolgstappen. Met respect voor jouw grenzen, neem ik je mee in het verstevigen van jouw of jullie fundament. Ik ben open en transparant in de dingen die ik doe en ik zal je altijd het hoe en waarom achter de diverse therapievormen vertellen.
 

MEETBAAR RESULTAAT

Je gaat anders weg dan hoe bij me binnen kwam. Ik beloof je dat je duidelijkheid krijgt wat er speelt en 

handvatten hoe je tot je gewenste situatie kan komen. Samen hebben we de eerste stappen gezet. We eindigen met een terugval preventieplan. 

Ik werk met mensen die niet geestelijk "ziek" zijn, maar mijn doelgroep zijn mensen die zijn vastgelopen in het leven, of een hoop ongenoegen met zich mee zeulen elke dag en even niet goed weten hoe ze nu verder moeten. Vaak ontstaan door de omgang met andere mensen en wat gedrag van anderen met hen doet. Ik ben dus GEEN GZ-psycholoog. Ik doe geen diagnosestelling en ik behandel geen psychische aandoeningen die omschreven staan in het DSM-V handboek. Als ik het vermoeden heb dat er meer aan de hand is bespreek ik dat met je en verwijs ik je door naar waar je meer op je plek bent voor de juiste hulp.