Kersen Praktijk Betuwe

Therapie

De therapie die je krijgt is integratief. Hier bedoelen we mee dat de focus niet enkel ligt op veranderen/verbeteren van wat je nu niet fijn vindt, maar er wordt gekeken naar jou als geheel persoon met al je keuzes die je gemaakt hebt en ervaringen die je tot nu toe hebt meegemaakt. Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen we verschillende therapeutische methoden inzetten. Samen maken we hiervoor een plan op maat. Te denken valt aan onderdelen die vallen binnen de Cognitieve GedragsTherapie, NLP, Schematherapie, Systeemtherapie, Opstellingen, EFT, Traumatherapie, Seksuologie of EMDR . 

GESTRUCTUREERD PROCES

Een goede opbouw, duidelijke uitleg, logische vervolgstappen. Met respect voor jouw grenzen nemen we je mee in het verstevigen van jouw of jullie fundament. We zijn open en transparant in de dingen die we doen en we zullen je altijd het hoe en waarom achter de diverse therapievormen vertellen.
 

MEETBAAR RESULTAAT

Je gaat anders weg dan hoe je binnen kwam. We beloven je dat je duidelijkheid krijgt in wat er speelt en handvatten hoe je tot je gewenste situatie kan komen. Samen hebben we de eerste stappen gezet. We eindigen met een terugval preventieplan. 


Wij werken met mensen die niet geestelijk "ziek" zijn, maar onze doelgroep is mensen die zijn vastgelopen in het leven, of een hoop ongenoegen met zich mee zeulen elke dag en even niet goed weten hoe ze nu verder moeten. Vaak ontstaan door de omgang met andere mensen en wat gedrag van anderen met hen doet. Wij zijn dus GEEN GZ-psycholoog. We doen geen diagnosestelling en we behandelen geen psychische aandoeningen die omschreven staan in het DSM-V handboek. Als we het vermoeden heb dat er meer aan de hand is bespreken we dat met je en verwijzen we je door naar waar je meer op je plek bent voor de juiste hulp.